Wit-gele kruis van Antwerpen
meer dan een job

Bij Wit-Gele Kruis van Antwerpen werken zo'n 1000 gepassioneerde verpleegkundigen, zorgkundigen en ondersteunende medewerkers met één doel: kwalitatieve thuiszorg op maat bieden aan 11.000 patiënten per maand.

Dat doen ze allemaal met hart en ziel en gaan graag een stapje verder voor de patiënten. Er zijn er die een luisterend oor bieden en dankzij hun inlevingsvermogen de patiënten hun angsten laten overwinnen. Anderen maken de zorg wat aangenamer met een grapje hier en daar.

Sommige medewerkers zijn dan weer stille krachten die de zorgvraag van naaldje tot draadje
uitpluizen. En er zijn er die situaties met beide handen aanpakken en er op die manier zijn voor collega's en patiënten. Kortom: werken bij Wit-Gele Kruis van Antwerpen is meer dan een job.

Dus bedachten we 4 verschillende profielen voor hun medewerkers: 

 
DE SPROOKJESVERTELLER
DE PUZZELKRAK
DE MOPPENTAPPER
DE STERDANSER
 

Tijdens het jaarlijkse personeelsevent werd aan iedere medewerker onthuld welk van de 4 profielen hij/zij precies is.
En ze kregen op basis daarvan tools om die boodschap ook naar buiten te brengen. Tegelijkertijd werd ook de nieuwe jobsite gelanceerd waarop medewerkers in video, tekstgetuigenissen en blogs vertellen hoe werken bij Wit-Gele Kruis van Antwerpen meer is dan een job. 

 

 Deze campagne toont aan dat employer marketing niet alleen creatief en disruptief moet zijn, maar ook dat het succes afhangt van het enthousiasme en de betrokkenheid van de eigen medewerkers. Pas dan worden medewerkers échte ambassadeurs.

Bekijk de jobsite op www.meerdaneenjob.be