Ben jij onze volgende stagiair content creator?

 

Jim heeft zijn thee liefst groen met een streep agave. Maar maak je geen zorgen, je gaat er nooit toe komen die voor hem te zetten. Dat is niet het soort stage dat wij bieden. Wij geloven in jonge talenten kansen geven. Met lessen voor het leven, maar vooral met échte projecten en échte taken als content creative.

Stage lopen bij Insilencio, dat is ook je eerste stappen zetten in employer marketing. Of beter, je eerste sprongen maken. Hier groei je uit tot een zelfsturende creative. In een team vol passie help je bedrijven om een voorkeurswerkgever te worden. Die topkandidaten aantrekken en hun medewerkers naar ongekende hoogten stuwen.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Dat je een kick haalt uit brainstormen, ontwerpen en schrijven voor creatieve content. Van beeld tot tekst en van video’s tot gifs. Vaak voor verschillende projecten tegelijk. Zo leer je veel bij over time management, en jezelf.

  • Dat je een groot deel van je werkdag in overleg bent met andere mensen. Met enthousiasme en nieuwsgierigheid.

  • Dat je het lef hebt om ons niet altijd zomaar te geven wat we vragen, eerder wat we nodig hebben. En wanneer er dan feedback komt, blijf je niet bij de pakken zitten en stuur je bij.

  • Dat je het hoofd koel houdt wanneer de werkdruk wat toeneemt. Je draait volop mee in het team en we durven al eens snel gaan. Maar geen nood, we’re in this together.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een team met hoofdletter T. Waar samen gewerkt, gelachen en gefeest wordt. Waar jonge mensen kansen krijgen. Waar ervaren mensen kennis delen. Waar alle neuzen in dezelfde richting worden gehouden.

  • Een duizelingwekkende groeicurve. Hier groei je zienderogen. Kennis delen, feedback geven, coaching krijgen en elke dag bezig zijn met complexe projecten.

  • Een cultuur waar positivisme, samenwerking en drive centraal staan. Want anders komen we er gewoon niet. Onze droom is ambitieus, onze klanten zijn veeleisend, dus onze lat moet hoog liggen.

 

Waar wacht je nog op?

Is je glimlach met het lezen van deze vacature groter geworden? Voel je kriebels in je buik? Denk je ‘dit is écht iets voor mij’? Waar wacht je dan nog op?