Help jij Insilencio groeien in Nederland?

 

Insilencio mag zich in België een gevestigde waarde noemen binnen het domein van employer branding, recruitment marketing of change communicatie. Maar onze droom stopt niet aan de Belgische grenzen. Ook in Nederland zijn er bedrijven met de ambitie om een topwerkgever te worden. En die willen wij helpen. Ben jij de geknipte Nederlander (m/v) met ervaring in HR, marketing en/of communicatie? Dan is deze vacature iets voor jou, ook als je ZZP’er bent.

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je een passie hebt voor employer branding, recruitment marketing en/of change communicatie. Een passie die met de jaren is omgezet naar visie, ervaring en expertise. Bij corporates, bij HR-dienstverleners of bij communicatiebureaus.

 • Dat je in Nederland een breed netwerk hebt van HR managers, HR directors, CEO’s, ... die jou maar wat graag op de koffie willen om te horen hoe Insilencio hen kan helpen uitgroeien tot een employer of choice.

 • Dat je je commerciële flair aanvult met behoeften in kaart brengen en adviezen op maat bedenken en formuleren. Adviezen die je met je presentatieskills weet over te brengen naar prospecten en klanten om zo projecten te scoren.

 • Dat je sterke inzichten hebt in de Nederlandse arbeidsmarkt. Inzichten die je weet om te zetten in sterke employer branding of recruitment marketing acties. En in nieuwe diensten en concepten waar Nederland misschien al lang op zit te wachten.

 • Dat je het ziet zitten om af en toe de grens over steken om samen te werken met ons Belgisch team dat in Mechelen gebaseerd is. Daar vind je consultants, designers, copywriters en projectmanagers die heel wat kennis te delen hebben.

 • Dat je natuurlijke leiderschapskwaliteiten het vanzelfsprekend maken dat jij ooit de leiding neemt over het lokale team dat we vanaf 2020 in Nederland willen uitbouwen. En dat onderdak zal vinden in een lokaal kantoor in de Randstad.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een team met hoofdletter T. Waar samen gewerkt, gelachen en gefeest wordt. Waar jonge mensen kansen krijgen. Waar ervaren mensen kennis delen. Waar alle neuzen in dezelfde richting worden gehouden.

 • Een nauwe samenwerking met onze CEO Tom. Je zal er niet alleen voor staan in Nederland. Tom zal je alle kneepjes van onze visie en aanpak leren zodat jij in no time uitgroeit tot een Insilencio ambassadeur die spreekt met kennis van zaken.

 • Een duizelingwekkende groeicurve. Ook al draai je jaren mee als expert in marketing, communicatie en/of HR, hier groei je zienderogen. Kennis delen, feedback geven, coaching krijgen, opleidingen volgen en elke dag bezig zijn met complexe projecten.

 • Een cultuur waar positivisme, samenwerking en drive centraal staan. Want anders komen we er gewoon niet. Onze droom is ambitieus, onze klanten zijn veeleisend, dus onze lat moet hoog liggen.

 • Een bedrijf in volle groei - met de nodige groeipijnen. Op twee jaar tijd zijn we verdubbeld naar meer dan 20 medewerkers, 50 klanten en 4,5 miljoen euro omzet. Dat zorgt voor uitdaging, kansen, maar ook voor stress. Daar moeten we niet flauw over doen.

 • Een evenwichtig loonpakket, met alle extra voordelen die je je kan inbeelden. Met mooie bonussen bij uitmuntende resultaten. En met mogelijkheden om te investeren in de uitbouw van je skills en je welzijn. Indien je ZZP’er bent, spreken we een mooie vergoeding af.

Waar wacht je nog op?

Is je glimlach met het lezen van deze vacature groter geworden? Voel je kriebels in je buik? Denk je ‘dit is écht iets voor mij’? Waar wacht je dan nog op?