KOM JIJ ALS COPYWRITER MEE IMPACT CREËREN?

 

Schrijven is schrappen. Of was het verleiden? Hoe dan ook, bij Insilencio zoeken we een copywriter met een missie. Die er mee voor zorgt dat mensen kiezen voor een job waarvan ze houden bij een bedrijf waarvan ze houden. Dat is onze droom en employer marketing is onze zandbak.

Jouw rol in dit alles? Diep in de verhalen van onze klanten duiken en er straffe content van maken. Pittige campagnes bedenken die de aandacht trekken en overtuigen. Dingen durven doen die je nog nooit eerder hebt gedaan. Kortom, impact creëren.

HOE ZIET JE AGENDA ERUIT?

Gevuld en gevarieerd. Een script voor een VR video? Een Facebookadvertentie voor young graduates? Een LinkedIn pulse post voor een actuaris? Een vacaturerecept voor een winkelbediende? Een schrijfworkshop voor ingenieurs? Een brochure over dromen en waarden? Interviews, video shoots? Creatieve brainstorms? Ze vinden allemaal een plek in je agenda.

 

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Dat je net zo vlot goochelt met ideeën als met woorden. Briefings zet je om in straffe concepten en authentieke verhalen met wervende copy (long & short).

 • Dat je onze concepten de nodige stopping power geeft. Met een originele insteek, een flinke dosis peper en humor.

 • Dat je snel en vlot schakelt tussen projecten en doelgroepen. Wat maakt dat je alle time management trucjes zomaar in je achterzak hebt zitten.

 • Dat je het hoofd koel houdt, ook wanneer de werkdruk toeneemt. Deadlines zullen er altijd zijn, en dat vind je dik ok. Maar weet dat je er nooit alleen voor staat.

 • Dat je altijd meer wil weten over zowat alles en iedereen. Je stelt de juiste vragen en verdiept je in de meest uiteenlopende doelgroepen en onderwerpen.

 • Dat je enthousiast en overtuigend in overleg gaat en open staat voor feedback (heel veel feedback). Want dat zijn de belangrijkste ingrediënten om samen impact te creëren.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een team met hoofdletter T. Waar we samen werken, lachen, lunchen en vieren. Waar jonge mensen kansen krijgen en ervaren mensen kennis delen.

 • Een uitdagende groeicurve. Ook al draai je al even mee als copywriter, hier groei je zienderogen. Kennis delen, feedback geven, sparren, opleidingen volgen en elke dag bezig zijn met boeiende projecten. Eén voorwaarde: je moet durven springen.

 • Een cultuur waar positivisme, samenwerking en drive centraal staan. Want anders komen we er gewoon niet. Onze droom is ambitieus, onze klanten zijn veeleisend, dus onze lat moet hoog liggen.

 • Een bedrijf in volle groei - met de nodige groeipijnen. Op een paar jaar tijd zijn we verdubbeld naar meer dan 20 medewerkers, hebben we meer dan 40 klanten en draaien we 4,5 miljoen euro omzet. Dat zorgt voor uitdaging, kansen, maar ook voor stress. Daar moeten we niet flauw over doen.

 • Een evenwichtig loonpakket, met alle extra voordelen die je je kan inbeelden. Met mooie bonussen bij uitmuntende resultaten. En met yoga op maandag om je lichaam en geest extra soepel te houden.
   

Waar wacht je nog op?

Is je glimlach met het lezen van deze vacature groter geworden? Voel je kriebels in je buik? Denk je ‘dit is écht iets voor mij’? Waar wacht je dan nog op?

 
 

INSILENCIO: EXPERTS IN EMPLOyER MARKETING

Project manager, strateeg, designer, copywriter, … Hier wordt iedereen expert in employer marketing. Een wat? Een zelfsturende marketingprofessional die in een team vol passie bedrijven gaat helpen om een voorkeurswerkgever te worden. Want wij willen meebouwen aan succesvolle bedrijven die topkandidaten aantrekken en hun medewerkers naar ongekende hoogten stuwen.

Dat doen we door communicatiestrategieën uit te tekenen én uit te voeren via employer branding campagnes, rekruteringscommunicatie en interne communicatie. Advies verlenen, employee ambassadorship aanwakkeren, straffe content maken, communicatiekanalen ontwikkelen en campagnes voeren. Zo creëren we impact bij tal van bedrijven.