Ben jij onze volgende copywriter?

 

Wil je werken bij Insilencio? Dan wil ook jij een expert in employer marketing worden. Een wat? Een zelfsturende marketingprofessional die in een team vol passie bedrijven gaat helpen om een voorkeurswerkgever te worden. Want wij willen meebouwen aan succesvolle bedrijven die topkandidaten aantrekken en hun medewerkers naar ongekende hoogten stuwen.

Dat doen we door communicatiestrategieën uit te tekenen én uit te voeren via employer branding campagnes, rekruteringscommunicatie en interne communicatie. Advies verlenen, employee ambassadorship aanwakkeren, straffe content maken, communicatiekanalen ontwikkelen en campagnes voeren. Zo creëren we impact bij tal van bedrijven. Zie jij dat zitten?

 

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je een kick haalt uit schrijven, brainstormen en samen campagnes uitwerken voor verschillende projecten tegelijk. Wat maakt dat je alle time management trucjes zomaar in je achterzak hebt zitten.
 • Dat je zo nieuwsgierig bent dat je altijd meer wil weten over zowat alles en iedereen. Je bent dan ook mee met de laatste fusie in farma tot de nieuwste hype onder IT-studenten.
 • Dat je een natural-born interviewer bent die zich makkelijk kan inleven in eender welke doelgroep. Daardoor weet je met je copy altijd de juiste snaar te raken, of het nu gaat om bakkers, bankiers of bio-ingenieurs.
 • Dat je net zo vlot goochelt met ideeën als met woorden. Briefings zet je keer op keer om in het strafste concept ooit, met wervende en foutloze copy in het Nederlands en het Engels. En ben je de witte raaf die dat ook in het Frans kan, tant mieux.
 • Dat je een ik-kan-alles mentaliteit hebt. Value propositions, brand story’s, vacatures, advertenties, e-mails, slogans, brochures, blogs, websites, social media, … Long of short copy, laat maar komen! 
 • Dat je het lef hebt om klanten en collega’s niet zomaar te geven wat ze vragen, eerder wat ze nodig hebben. En wanneer er dan feedback komt, blijf je niet bij de pakken zitten en schakel je waar nodig nog een versnelling hoger.
 • Dat je het hoofd koel houdt wanneer de werkdruk toeneemt. Je ervaring in copywriting, strak agendabeheer en zin voor nauwkeurigheid vormen jouw sleutel tot impact en efficiëntie.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een team met hoofdletter T. Waar samen gewerkt, gelachen en gefeest wordt. Waar jonge mensen kansen krijgen. Waar ervaren mensen kennis delen. Waar alle neuzen in dezelfde richting worden gehouden.

 • Een duizelingwekkende groeicurve. Ook al draai je al even mee als expert in copywriting, content marketing en/of communicatie, hier groei je zienderogen. Kennis delen, feedback geven, coaching krijgen, opleidingen volgen en elke dag bezig zijn met complexe projecten.

 • Een cultuur waar positivisme, samenwerking en drive centraal staan. Want anders komen we er gewoon niet. Onze droom is ambitieus, onze klanten zijn veeleisend, dus onze lat moet hoog liggen.

 • Een bedrijf in volle groei - met de nodige groeipijnen. Op twee jaar tijd zijn we verdubbeld naar 20 medewerkers, 40 klanten en 4,5 miljoen euro omzet. Dat zorgt voor uitdaging, kansen, maar ook voor stress. Daar moeten we niet flauw over doen.

 • Een evenwichtig loonpakket, met alle extra voordelen die je je kan inbeelden. Met mooie bonussen bij uitmuntende resultaten. En met yoga op maandagochtend om je lichaam en geest extra soepel te maken.

   

Waar wacht je nog op?

Is je glimlach met het lezen van deze vacature groter geworden? Voel je kriebels in je buik? Denk je ‘dit is écht iets voor mij’? Waar wacht je dan nog op?