DESIGN IS A STORY MADE VISIBLE.

 

Insilencio mag zich in België een gevestigde waarde noemen binnen het domein van employer branding, recruitment marketing of change communicatie. Drie disciplines waarin je ijzersterke communicatiecampagnes moet voeren om resultaat te halen. Meer dan blinkende slogans en mooie visuals. Echte verhalen van echte mensen, verteld via uitmuntende on- en offline campagnes. Ben jij de ontwerper die die campagnes vormgeeft?

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je graag samenwerkt met gedreven collega’s die de lat hoog leggen. Bij elke klant, in elk project streven we topkwaliteit na. Straffe content, strak vormgegeven, die impact heeft en die op de meest efficiënte manier moet gemaakt worden.

 • Dat je van nature een mooimaker bent. Je zal pas rusten als je design er echt knal op zit en als je social media posts, onepagers of affiches er perfect uitzien. Je werkt dan ook graag met de recentste Adobe Creative Cloud, waar je je uitleeft in het mooi en boeiend maken.

 • Dat je een ondernemer bent. Je wacht niet af tot je collega’s zeggen wat je moet maken. Nee, je stelt hen een ontwerp voor waar je je collega’s telkens mee verrast.

 • Dat je een flexibele geest hebt die heel snel schakelt en bijstuurt. Ook al ben je apetrots op dat stukje design dat je net gemaakt hebt, het kan altijd zijn dat de doelgroep er anders over denkt. En omdat impact doel #1 is hier, is het soms van ‘kill your darlings’.

 • Dat je allround bent. Bij ons geen hokjesdenken. Als designer werk je hier campagnes uit van A tot Z. Logisch dus dat je zowel on- als offline je weg vindt. En als je je dan toch wil specialiseren in animated video en banners, dan heb je een streepje voor.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een team met hoofdletter T. Waar samen gewerkt, gelachen en gefeest wordt. Waar jonge mensen kansen krijgen. Waar ervaren mensen kennis delen. Waar alle neuzen in dezelfde richting worden gehouden.

 • De meest moderne tools om mee te werken. Straf design maak je niet met ouderwetse rommel. Hier krijg je top-notch tools ter beschikking, of het nu camera’s, laptops, wacoms of softwarepakketten zijn. De gedroomde speeltuin voor iemand als jij.

 • Een duizelingwekkende groeicurve. Of je nu net komt piepen, of je draait al jaren mee als expert, hier groei je zienderogen. Kennis delen, feedback geven, coaching krijgen, opleidingen volgen en elke dag bezig zijn met uitdagende projecten.

 • Een cultuur waar positivisme, samenwerking en durf centraal staan. Want anders komen we er gewoon niet. Onze droom is ambitieus, onze klanten zijn veeleisend, dus onze lat moet hoog liggen.

 • Een bedrijf in volle groei - met de nodige groeipijnen. Op twee jaar tijd zijn we verdubbeld naar meer dan 20 medewerkers, 60 klanten en 4,5 miljoen euro omzet. Dat zorgt voor uitdaging, kansen, maar ook voor stress. Daar moeten we niet flauw over doen.

 • Een evenwichtig loonpakket, met alle extra voordelen die je je kan inbeelden. Met mooie bonussen bij uitmuntende resultaten. En met mogelijkheden om te investeren in de uitbouw van je skills en je welzijn.

Waar wacht je nog op?

Is je glimlach met het lezen van deze vacature groter geworden? Voel je kriebels in je buik? Denk je ‘dit is écht iets voor mij’? Waar wacht je dan nog op? Solliciteer meteen en stuur je motivatie, CV en bondige portfolio op naar jim@insilencio.be en tom@insilencio.be.