Ben jij onze volgende employer marketing strategist?

 

Wil je werken bij Insilencio? Dan wil ook jij een expert in employer marketing worden. Een wat? Een zelfsturende marketingprofessional die in een team vol passie bedrijven gaat helpen om een voorkeurswerkgever te worden. Want wij willen meebouwen aan succesvolle bedrijven die topkandidaten aantrekken en hun medewerkers naar ongekende hoogten stuwen.


Dat doen we door communicatiestrategieën uit te tekenen én uit te voeren via employer branding campagnes, rekruteringscommunicatie en interne communicatie. Advies verlenen, employee ambassadorship aanwakkeren, straffe content maken, communicatiekanalen ontwikkelen en campagnes voeren. Zo creëren we impact bij tal van bedrijven. Zie jij dat zitten?

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Dat je een kick haalt uit complexe projecten en niets liever doet dan je hoofd breken over vijf werkgevers tegelijk. Wat maakt dat je alle time management trucjes zomaar in je achterzak hebt zitten.

  • Dat je sterk bent in vragen stellen, behoeften in kaart brengen, en adviezen op maat bedenken en formuleren. Je advies zet je om in een effectief plan van aanpak waar je ook een budget voor opstelt. Je bent dus razendsnel in Keynote of Powerpoint, en gaat maar al te graag op pad om nieuwe klanten en projecten te scoren.

  • Dat je 80% van je werkdag in overleg bent met andere mensen. Met enthousiasme en overtuigingskracht. Want dat heb je nodig om collega’s, klanten en productiepartners net dat tikkeltje meer te laten doen voor jouw projecten.

  • Dat je het lef hebt om klanten te sturen, hen altijd één stapje voor te zijn, en hen niet zomaar te geven wat ze vragen, eerder wat ze nodig hebben. En als er weerstand komt op jouw vernieuwende ideeën, blijf je niet bij de pakken zitten en schakel je waar nodig nog een versnelling hoger.

  • Dat je het hoofd koel houdt wanneer de werkdruk toeneemt. Je ervaring in marketing, communicatie en/of HR is jouw sleutel tot impact en efficiëntie. En jij bent die perfecte mix van een creatieve geest en een motiverende inspirator.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een team met hoofdletter T. Waar samen gewerkt, gelachen en gefeest wordt. Waar jonge mensen kansen krijgen. Waar ervaren mensen kennis delen. Waar alle neuzen in dezelfde richting worden gehouden.

  • Een duizelingwekkende groeicurve. Ook al draai je jaren mee als expert in marketing, communicatie en/of HR, hier groei je zienderogen. Kennis delen, feedback geven, coaching krijgen, opleidingen volgen en elke dag bezig zijn met complexe projecten.

  • Een cultuur waar positivisme, samenwerking en drive centraal staan. Want anders komen we er gewoon niet. Onze droom is ambitieus, onze klanten zijn veeleisend, dus onze lat moet hoog liggen.

  • Een bedrijf in volle groei - met de nodige groeipijnen. Op twee jaar tijd zijn we verdubbeld naar 20 medewerkers, 40 klanten en 4,5 miljoen euro omzet. Dat zorgt voor uitdaging, kansen, maar ook voor stress. Daar moeten we niet flauw over doen.

  • Een evenwichtig loonpakket, met alle extra voordelen die je je kan inbeelden. Met mooie bonussen bij uitmuntende resultaten. En met yoga op maandagochtend om je lichaam en geest extra soepel te maken.

Waar wacht je nog op?

Is je glimlach met het lezen van deze vacature groter geworden? Voel je kriebels in je buik? Denk je ‘dit is écht iets voor mij’? Waar wacht je dan nog op?