terug naar overzicht

Insilencio Academy

Employer of choice programma voor scale-ups & KMO’s

Ben je een KMO of start-up die een stevig team van medewerkers wilt meetrekken? Dan wil je waarschijnlijk leren hoe je die topwerkgever wordt die de beste talenten aantrekt én aan boord houdt. Schrijf je in als duo HR + zaakvoerder OF als HR + marketing en groei met jouw organisatie verder uit tot een employer of choice.

Programma

Na elke sessie krijg je concrete oefeningen mee die je kan toepassen binnen jouw organisatie. Zo bouw je al doende en stap voor stap aan je eigen employer brand.
Tijdens elke sessie worden de huiswerken uitvoerig besproken. Op die manier leer je veel bij van de ervaringen van de vier andere duo’s in deze opleiding.
De lesgever zorgt via videocoaching voor bijkomende begeleiding op maat van jouw bedrijf. Met extra tips en tricks die je nog verder zullen brengen als werkgever.
In dit programma is er plaats voor maximaal 5 duo's. Zo maken we de oefeningen tijdens de sessies nog rijker en kunnen we dieper inzoomen op ieders context en leerbehoeften.

Wanneer?

De nieuwe data komen er snel aan!
 

Wie is de lesgever?

Jonas Heuts heeft 13 jaar in de sportsector gewerkt en dus mag je af en toe een geestige, spitsvondige of simpelweg vreemde sportmetafoor verwachten. Sinds 2017 is hij employer marketing expert bij Insilencio en sinds begin 2021 ook managing partner. Vanuit zijn passie om mee te bouwen aan een wereld vol droomwerkgevers, wisselt hij elke dag boeiende ideeën en inzichten uit met KMO’s, social profit organisaties en grote bedrijven. De rode draad is telkens dezelfde: duurzaam succes van je organisatie begint bij je eigen medewerkers.

Waar vinden de trainingen plaats?

De trainingen gaan door in de groene oase van:

Het Rekreatief – Villa Mariënborgh
Doornstraat 71 – 2650 Edegem

Een inspirerende trainingslocatie met telkens een heerlijke, gezonde lunch.

Zin om in te schrijven?

De totale kostprijs voor dit unieke programma bedraagt 5.950 EUR (ex. BTW) per deelnemend duo.

Insilencio is een erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille, dus je kan als KMO tot 30% korting aanvragen bij de Vlaamse Overheid.

      Inschrijven voor nieuwsbrief

      Hey, ik ben van

      Schrijf me in op