Jobs & stages

Werken bij Insilencio

Bij Insilencio zijn we continu op zoek naar getalenteerde professionals. Voel jij de drang om van bedrijven topwerkgevers te maken? Hoor je thuis in een huis van ‘proactivity is contagious’, ‘no guts no glory’,‘we own this together’ en ‘show me you care’? En heb je een extreme passie voor HR en marketing? Dan is werken bij Insilencio misschien wel iets voor jou.

Iedereen bij ons is een expert in employer marketing. Geen functietitels, wel rollen waarin jouw talenten zich kunnen tonen. Zo stellen we achtkoppige teams samen die alle rollen oppakken die nodig zijn om impact te maken bij de klanten. Benieuwd naar welke rollen we hebben? Hieronder ontdek je ze allemaal. Zie je jezelf in meerdere rollen? We hebben niet liever!

Heb je talent als strategisch adviseur?

Al meer dan 15 jaar kennen onze klanten ons als betrokken en uitdagend. Lefgozers die durven doorvragen naar de échte pijn en met oplossingen komen die niet altijd de makkelijkste en net daarom de meest impactvolle zijn. Schuilt er een doorvrager, een storyteller, een CX specialist, een EX specialist, een leiderschapscoach, een traininggever, een workshopfacilitator, een innovator of een trendwatcher in jou?

Solliciteer nu

Jonas Heuts employer marketing consultant Insilencio

    Inschrijven voor nieuwsbrief

    Hey, ik ben van

    Schrijf me in op