Jobs & stages

Werken bij Insilencio

Bij Insilencio zijn we continu op zoek naar nieuwe toppers. Voel jij de drang om van bedrijven voorkeurswerkgevers te maken? Hoor jij thuis in een huis van ‘positivity is contagious’, ‘no guts, no glory’ en ‘we’re in this together’? En heb je een extreme passie voor HR en marketing? Dan is werken bij Insilencio misschien wel iets voor jou!

Employer marketing strategist

Om een voorkeurswerkgever te worden laat je je best inspireren door één van onze strategen. Zij tekenen een langetermijnplan uit waarin Employer Branding, Candidate Experience en Employee Experience samenkomen. Als luis in de pels van de klanten helpen ze één doel te bereiken: die topwerkgever worden.

 

Solliciteer nu

Jonas Heuts employer marketing consultant Insilencio

Content creator

Kandidaten of medewerkers aan je binden doe je met echte verhalen van echte mensen. Onze content creators maken employer brand ambassadeurs wakker in elk bedrijf. Soms door zelf op reportage te gaan, maar vaker en vaker door de medewerkers te trainen en te coachen tot echte storytellers. In tekst én in beeld.

 

Momenteel hebben we voldoende creatieve makers in ons team.

Lise Daes content creator Insilencio

Employee caregiver

Iedereen die bij Insilencio werkt, weet wat zwoegen is. Intensief samenwerken, worstelen met deadlines, het hoort er allemaal bij. Ons employee care team zorgt voor een rimpelloze werkomgeving met de juiste tools en ondersteuning. En voor een HR-beleid dat inzet op groei, recognition en zelfsturing.

 

Momenteel hebben we voldoende care kanjers in ons team.

 

Team Employee Care Insilencio Margot Annick

    Inschrijven voor nieuwsbrief

    Hey, ik ben van

    Schrijf me in op