WEBINAR: Van good to great – hoe jouw EVP het verschil maakt in employer branding

Heleen Miermans Heleen Miermans 2 min read

Op 25 juni 2024 om 13u15 kruipt onze managing partner Jonas Heuts achter het scherm om jou mee te nemen in de do’s and don’ts van een sterk EVP (employee value proposition). Benieuwd waar hij het over zal hebben? Lees dan zeker verder! 

“Met employer branding wil je niet zomaar iedereen aanspreken. Je wil sollicitanten die écht in je team passen en die nog jaren het verschil zullen maken in je organisatie. Je EVP is de basis voor zo’n effectief en eerlijk employer brand. 

– Jonas Heuts, Managing partner Insilencio 

Waar gaat het over?

In dit webinar ontdek je waarom een EVP (= employee value proposition) zo cruciaal is én leer je hoe je zelf een messcherpe EVP in kaart brengt.

Het doel? Een EVP (aka. jouw identiteit als werkgever) bouwen die even goed bij je organisatie past als bij de kandidaten die je ermee aantrekt. Want daar draait een EVP om: het is jouw stevig fundament waarmee je authentiek en overtuigend kan communiceren. 

Waarom moet je erbij zijn?

Veranderingen in de arbeidsmarkt, hogere verwachtingen van medewerkers en de war for talent: employer branding is belangrijker dan ooit. Steeds meer organisaties investeren er dan ook in. Maar dat brengt weer nieuwe vraagstukken met zich mee: hoe kun jij er nog uitspringen? Wat maakt jou uniek als werkgever? 

We hebben goed nieuws voor je: elke werkgever is uniek! In dit webinar legt Jonas uit hoe jij de bouwstenen kan ontdekken die samen jouw unieke EVP vormen. 

What’s in it for you?

  • Ontdek waarom een EVP zoveel meer is dan een USP.
  • Leer hoe je een EVP opstelt die jouw organisatie onderscheidt.
  • Krijg inzicht in het scheiden van must-haves en nice-to-haves in je EVP.
  • Ontdek wat de next steps zijn ná het opstellen van je EVP.

Wil jij erbij zijn?
Registreer je hier:

    Inschrijven voor nieuwsbrief

    Hey, ik ben van

    Schrijf me in op